30 juni 2013

Den sista…

DSC_8301DSC_8341DSC_8311DSC_8304

Sista dagen i juni…tiden svischar i väg och det är sommar för fullt! Vilket såklart märks dagligen i Bersån då det dyker in en massa besökare från när och fjärran…I dag har det pratats både tyska och engelska, tipsats om än det ena guldkornet här på ön och än det andra…Och så har jag haft finfint besök av Lina som har den härliga bloggen Rum och Rabalder…och strax därefter dök ännu en trevlig bloggerska upp!

Undrar just vilka trevliga möten juli kommer att bjuda på…

3 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Alltid lika trevligt att komma till Berså, både i Tofta och hit till bloggen ;) Och vilken mysig stund det blev ute i Bersås trädgård, ja det var en perfekt dag att åka och fika på!
Ha det gott!

Lina sa...

Ligger och tänker på ditt underbara kapell. Så vackert. Och heja du som driver det. Varje dag. Stor kram till dig. Barnen blev störtförälskade i din smultronsaft. Med riktiga smultron i! Godnatt!

Gill sa...

Upptäckte ditt Berså tack vare tips från en vän , efter vi njutit fika och handlat i din fina butik åkte vi vidare, på kvällen läste vi lite i White Guide Café och fann dig där också :) jag kan bara hålla med dom, där platsar du verkligen ! ( Fast jag hade satt dig lite högre än 51 plats ;) ) Hoppas du får en underbar sommar

/Gill

Skicka en kommentar