14 aug. 2012

Det är över nu...

Det märks tydligt att sommarsäsongen här på ön mer eller mindre är över nu. Mindre trafik på vägarna, minskade öppettider här och var och många har till och med stängt igen för säsongen...det är märkligt det där att det går så himla fort. Vips så är sommaren slut. Och vi är bara inne i halva augusti...

I Bersån märks det också såklart. Alla kära sommarstammisar har åkt hem till när och fjärran, det är lugnt om dagarna...ja, som natt och dag faktiskt gentemot förra veckan. Och det märks att man är mittemellan säsonger...just nu längtar man bara efter alla höstens nyheter. Fast man gärna vill ha sommaren kvar ett litet,litet tag till..
Hursomhelst så kommer Berså också ändra sina öppettider lite nu framöver. Vi börjar redan med att ha stängt nu på torsdag. För då är det Formex som gäller! 

3 kommentarer:

Lina sa...

Formex minsann, så roooligt! Och jag kan tänka mig det lider mot stiltje på ön. Men så vackert det måste vara när höstlöven blåser in under den blå himlen.

Pettas sa...

Precis så är det här också, mycket lugnare. Ungefär som att klippa av någonting. Söndagen ännu var god fart på gäster i caféet, måndagen lågsäsong. Vemodigt men också skönt efter intensiva veckor.

AK. Keramik Form-Design sa...

Det var jätte kul och få träffa dig i din Berså.
Fikat var hur gott som helst, riktigt mumsigt.
Att få gå där i din butik kändes overkligt på något sätt, och det fanns så FINA saker.
Boken vi köpte är en liten inspirerande pärla.
Vi hade en fin vecka på ön. Ömsom sommar och ömsom lite höstkänsla :o)
Ha så kul på Formex.
Kram Annelie

Skicka en kommentar